csrf
Loonopzandvoorelkaar logo
Loonopzandvoorelkaar

Secretaris gezocht

Stichting Buurthuis Pannehoef zoekt een secretaris. Pannehoef is een open en toegankelijk buurthuis in Kaatsheuvel-Oost dat allerlei activiteiten organiseert voor alle doelgroepen en laagdrempelig is voor mensen met een smalle beurs. Ben jij een enthousiast en gedreven persoon die bij ons als secretaris aan de slag wil gaan en wil je jouw ervaring en positieve impact laten afstralen op het bestuur, vrijwilligers en bezoekers? Dan is de functie van Secretaris wellicht iets voor jou! Functieprofiel: Als secretaris ben je verantwoordelijk voor verslaggeving van afspraken van de vergaderingen en voor het verzamelen en bewaren van informatie over het buurthuis. Wat doet de secretaris: • Verslaggeving actiepunten vergaderingen • Correspondentie en administratie contacten intern en extern • Plannen van vergaderingen • De secretaris maakt deel uit van het Dagelijks Bestuur Promotie: Samen met het bestuur werk je aan het vergroten van de zichtbaarheid en bekendheid van het buurthuis. Je ontwikkelt en implementeert marketing-en promotieactiviteiten om meer vrijwilligers aan te trekken. Kwalificaties: Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te netwerken en relaties op te bouwen met verschillende belanghebbenden. Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om meerdere taken tegelijk te beheren. Heeft goede kennis van de Nederlandse taal en beschikt over digitale vaardigheden. Voldoe je niet helemaal aan het profiel en heb je toch interesse? Schroom dan niet om te reageren! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Telefoonnummer [telefoonnummer verborgen] of E-mail: [e-mailadres verborgen]

Lees meer

structureel

Kaatsheuvel-Oost, Kaatsheuvel-West

Marketing & communicatie
Bestuur & organisatie

Beschrijving

Stichting Buurthuis Pannehoef zoekt een secretaris. Pannehoef is een open en toegankelijk buurthuis in Kaatsheuvel-Oost dat allerlei activiteiten organiseert voor alle doelgroepen en laagdrempelig is voor mensen met een smalle beurs.

Ben jij een enthousiast en gedreven persoon die bij ons als secretaris aan de slag wil gaan en wil je jouw ervaring en positieve impact laten afstralen op het bestuur, vrijwilligers en bezoekers? Dan is de functie van Secretaris wellicht iets voor jou!

Functieprofiel:
Als secretaris ben je verantwoordelijk voor verslaggeving van afspraken van de vergaderingen en voor het verzamelen en bewaren van informatie over het buurthuis.

Wat doet de secretaris:
• Verslaggeving actiepunten vergaderingen
• Correspondentie en administratie contacten intern en extern
• Plannen van vergaderingen
• De secretaris maakt deel uit van het Dagelijks Bestuur

Promotie:
Samen met het bestuur werk je aan het vergroten van de zichtbaarheid en bekendheid van het buurthuis. Je ontwikkelt en implementeert marketing-en promotieactiviteiten om meer vrijwilligers aan te trekken.

Kwalificaties:
Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te netwerken en relaties op te bouwen met verschillende belanghebbenden.
Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om meerdere taken tegelijk te beheren.
Heeft goede kennis van de Nederlandse taal en beschikt over digitale vaardigheden.

Voldoe je niet helemaal aan het profiel en heb je toch interesse?
Schroom dan niet om te reageren!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Telefoonnummer [telefoonnummer verborgen] of
E-mail: [e-mailadres verborgen]

Praktische informatie

Locatie

Kaatsheuvel-Oost, Kaatsheuvel-West

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Marketing & communicatie
Bestuur & organisatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Loon op Zand

Vrijwilligers gezocht

Stichting Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond

Wij bieden een gezellige werkplek in een leuk team van vrijwilligers. Door de week en regelmatig in het weekend zoeken we mensen die bijvoorbeeld 1x per maand achter de bar willen staan op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond. Mocht je van klussen houden dan is er altijd wel iets te doen in de ochtenduren. Zo ook het klaar zetten van de zalen die verhuurd worden. Ook zoeken we nog mensen die willen helpen met het verzorgen van het licht en geluid tijdens evenementen.

Structureel
Tilburg, Overbetuwe, Gilze en Rijen, Baarle-Nassau, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Alphen-Chaam, Loon op Zand, Heusden, Dongen, Waalwijk

Dromen uit laten komen voor kind met trauma

Dream4Kids

Als droomgids organiseer je, altijd samen met een andere droomgids (evt. uit je eigen netwerk), een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag, uiteraard met ondersteuning van een droomcoödinator van Dream4Kids. Geef jij een cadeau voor het leven? Wat ga je doen? Je gaat met het kind in gesprek om te achterhalen wat zijn/haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je deze speciale dag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je hierbij met o.a. een digitale collectebus en je krijgt een startbedrag. Na afloop maak je met behulp van een tekstschrijver het droomverslag met foto’s en stel je een fotoboekje samen als herinnering aan deze unieke dag. Wie ben jij? Als droomgids ben je minimaal 21 jaar, heb je je rijbewijs (+ beschikking tot een auto) en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen? Meld je dan aan via info@dream4kids.nl / 073 642 88 90.

Structureel
Loon op Zand

Bewegen in muziek.

Mijzo

We zijn opzoek naar 2 vrijwilligers die willen helpen bij de BIM. Dit is bewegen in muziek. Wat ga je doen: * Op de woongroep bewegen * Je bent actief bezig samen met bewoners Wat mag je van ons verwachten: * Een workshop * Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's. * Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten. * Mijzo bied u een goede begeleiding bij het inwerken * U bent collectief verzekert en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet. Wie bent u: * Beetje sportief, iemand die andere kan motiveren * Iemand die kan genieten van de meeste kleine geluksmomenten van de bewoners * Iemand die geen problemen heeft om lichamelijk contact te maken * Eigen ideeën vanuit de vrijwilliger zijn altijd welkom...

Structureel
MaS
Loon op Zand, Heusden, Waalwijk

Gezocht secretaris regio De Langstraat 🌻

De Zonnebloem

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloemafdeling regio De Langstraat misschien wel wat voor jou. We zijn op zoek naar een secretaris om samen de Zonnebloem in de regio te laten bloeien. Als regiobestuurder zijn we de komende 4 jaar druk met het uitvoering geven aan het meerjarenbeleidsplan. We willen toewerken naar minder besturen, maar wel dichtbij georganiseerd blijven. Het bestuurswerk is flexibel in te vullen. We vergaderen eens per 2-3 maanden. Daarnaast kan je grotendeels zelf kiezen wanneer je de taken uitvoert. Ben jij graag bestuurlijk actief? Houd jij ervan om mee te denken over de veranderingen? Dan past deze functie wellicht perfect bij jou! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lidia, verenigingsconsulent. We maken graag kennis met je!

Structureel
Loon op Zand

Gastheer/ vrouw kleedkamers

Voetbalvereniging Desk

v.v. DESK is voetbalclub binnen Kaatsheuvel met meer dan 850 leden. Gedurende alle dagen van de week zijn er wel activiteiten op het terrein. Voor de kleedkamers zoeken wij iemand die een of meerdere avonden tussen 18:00-22:00 of op zaterdag of zondag toezicht kan houden en enkele lichte schoonmaak werkzaamheden kan verrichten. Je bent tevens gastheer/vrouw voor de bezoekers en maakt ze wegwijs binnen de accommodatie en verzorgt bijvoorbeeld de ranja voor de allerkleinsten.

Structureel
Loon op Zand

Barman/vrouw voor de borrelavond

Mijzo

Wat gaat u doen? Voor donderdagavond zoeken wij een vrijwilliger die samen met een ander vrijwilliger onze bar wil bemannen en de bewoners wil voorzien van een hapje en drankje. Gezelligheid kan maken een een praatje met de bewoners. Daarnaast ga je ook bewoners begeleiden die individueel het Grand Café bezoeken. Vind je dit leuk neem dan contact met ons op. Waar gaat u werken? Van harte welkom bij Eekhof, een van de zorglocaties van Mijzo! Eekhof is een kleinschalige zorglocatie in het hartje van Kaatsheuvel die een thuis biedt aan 56 cliënten met dementie, waaronder ook aan jonge mensen met dementie. Daarnaast bieden we dagbesteding en dagbehandeling. Bij Eekhof ervaart u gegarandeerd een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wie bent U? Wat zoeken we in de vrijwilliger: • Affiniteit met de doelgroep, dus de mensen die al verder in hun dementie zijn. • Iemand die rustig is • Iemand die kan genieten van de meeste kleine geluksmomenten van de bewoners • Eigen ideeën vanuit de vrijwilliger zijn altijd welkom... Wat bieden wij? • Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's. • Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten. • Mijzo bied u een goede begeleiding bij het inwerken, mogelijkheid tot volgen gratis workshops. • U bent collectief verzekert en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet. Wie zijn wij? Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze echt te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk! Voor deze vacature is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Bent u geïnteresseerd in deze vacature of bent u nieuwsgierig geworden naar de andere openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Structureel
MaS