Webinar een veilig sportklimaat in Loon op Zand: dat doen we samen!

Startdatum:
27.05.2021 19:30
Einddatum:
27.05.2021 20:45
Kosten deelname:
Gratis
Beschrijving:
Sport is belangrijk voor jong en oud, dat hebben we het afgelopen jaar met z’n allen van dichtbij mogen
ervaren. Sport geeft plezier, is belangrijk voor je gezondheid, een belangrijke ontspanning en een leuke plek om mensen competitief, recreatief en ontspannen te kunnen ontmoeten. Kortom sport en recreatie zijn maatschappelijk relevant en daarom is het leuk en goed om daar betekenisvol samen aan te werken. Maar naast sportplezier, moet een sportclub ook veilig zijn. Wat kan er misgaan bij een sportvereniging? En hoe maak je de kans zo groot mogelijk dit te voorkomen? Dat is niet zo vaak een agendapunt op de clubvergaderingen. En wat kun je er aan doen? Samen werken aan een veilig sportklimaat in Loon op Zand; wat hebben we daar voor nodig? Dat is het onderwerp waarover we je graag willen informeren en met je over van gedachten willen wisselen.

Programma:
• Aftrap door Wethouder Sport Frank van Wel.
• Veilig sporten is niet vanzelfsprekend : ervaringen uit de praktijk door Toon Gerbrands (Bestuurder PSV) en oud Vitesse speler Renald Majoor (ervaringsdeskundige).
• Hoe pakken we het samen aan? Uitwisselen van ideeën aan de hand van mooie praktijkvoorbeelden.

Ben je bestuurder of vrijwilliger van een sportclubs
in Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer meld je dan aan voor dit online (Zoom) webinar dat we samen met de Taskforce kindermishandeling Regio Hart van Brabant organiseren: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIof-CsqDotHdRjOabt5EQkZdNVWgE0Pm0l
Aangeboden door:
gemeente Loon op Zand
gemeente Loon op Zand
Kaatsheuvel