Workshop Een goede vacature schrijven en plaatsen

Startdatum:
13.04.2021 19:00
Einddatum:
13.04.2021 20:30
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
11.04.2021
Beschrijving:
Als je op zoek bent naar vrijwilligers voor je organisatie of je hebt een vraag voor een vrijwilliger, dan wil je natuurlijk dat de mensen jouw vraag weten te vinden! Via Loonopzandvoorelkaar.nl kun je jouw vraag of vacature plaatsen. Geïnteresseerden kunnen via dezelfde website direct op jouw vraag reageren. Maar hoe zorg je nou dat mensen jouw vacature eruit pikken? Hoe werkt de website van Loonopzandvoorelkaar.nl? Wat zet je in je tekst? Wanneer valt een vraag op en hoe zorg je dat mensen gaan reageren?

Tijdens de digitale workshop "Een goede vacature schrijven en plaatsen" kijken we samen wat je kunt doen om jouw vraag op te laten vallen en hoe je deze het beste kunt plaatsen.

De workshop is online op dinsdag 13 april 2021, 19:00 uur – 20:30 uur. Meld je ten laatste 11 april aan en ontvang een ‘teams’link naar de bijeenkomst.

Naast tips om je vacature te plaatsen en meer op te vallen, gaan we tijdens de workshop ook samen aan de slag met het schrijven van een tekst! We doorlopen in groepjes de stappen uit de workshop om samen tot een leuke en sprekende vacaturetekst te komen. Heb jij al een vraag in gedachte die je samen zou willen omtoveren tot een mooie vacature voor Loonopzandvoorelkaar.nl?

Om de workshop op een fijne manier met elkaar te kunnen doorlopen hebben we een beperkt aantal plaatsen. Vol = vol. Bij voldoende animo kijken we natuurlijk of we de workshop vaker kunnen aanbieden!
Aangeboden door:
Team Loonopzandvoorelkaar
Team Loonopzandvoorelkaar
gemeente Loon op Zand